1. buiten-producten
 2. Wolf Garten A 340 E.

Wolf Garten A 340 E.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Wolf Garten A 340 E.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Wolf Garten A 340 E. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Wolf Garten A 340 E.

Merk

Wolf Garten

Breedte

Breedte 37 cm

Hoogte

41 cm

Diepte

73 cm

Gewicht

14 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Wolf Garten A 340 E.

Met de Wolf Garten A 340 E elektrische grasmaaier krijg je perfecte resultaten voor gazons tot zo'n 300 m². De maaibreedte is 34 centimeter en de maaihoogte stel je centraal in op 1 van de 6 hoogtes, variërend van 25 tot 75 millimeter. De 30 liter opvangzak vangt alle grassprieten perfect op, maar je kan ook kiezen voor mulching. Hierbij versnipper je het gras en blaas je het terug in het gazon als natuurlijke bemesting. Deze grasmaaier heeft een ergonomische duwboom die volledig inklapbaar is, zodat je hem na gebruik weer compact kunt opbergen. Let ook op: de A 340 E heeft een stekker zonder kabel en je hebt dus altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te kunnen gebruiken. Met de Wolf Garten A 340 E elektrische grasmaaier maai je gemakkelijk en snel je gazon. De maaibreedte is 34 centimeter en de maaihoogte stel je in op 1 van de 6 mogelijke hoogtes. Met de 30 liter opvangzak vang je het gras op, maar je hebt ook de optie om het gras te mulchen. Hierbij versnipper je de grassprieten en worden ze terug geblazen in het gazon als natuurlijke bemesting. De ergonomische duwboom is volledig inklapbaar, zodat je de grasmaaier na gebruik weer compact kunt opbergen. Let ook op dat deze grasmaaier een stekker heeft zonder kabel, je hebt dus altijd een verlengsnoer nodig om de Wolf Garten A 340 E te kunnen gebruiken.

Pluspunten
 • Dankzij de mulchfunctie versnippert je grasmaaier het gras, waarna het als meststof terug in je gazon wordt geblazen

  .

  De maaihoogte regel je centraal met slechts één handeling

  .

  De grasmaaier is geschikt voor grotere gazons tot 300 vierkante meter.

Minpunten
 • De grasmaaier is niet zelfrijdend, waardoor u de grasmaaier zelf moet voortduwen.

Veelgestelde vragen over Wolf Garten A 340 E.

Wolf Garten A 340 E. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 41 cm
Breedte 37 cm
Diepte 73 cm

Wolf Garten A 340 E. heeft een gewicht van 14 kg.

Wolf Garten A 340 E. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Wolf Garten A 340 E. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Wolf Garten A 340 E. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.