1. buiten-producten
 2. Bosch EasyAquatak 110.

Bosch EasyAquatak 110.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch EasyAquatak 110.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch EasyAquatak 110. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch EasyAquatak 110.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte 30 cm

Hoogte

30 cm

Diepte

15 cm

Gewicht

3 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Bosch EasyAquatak 110.

De Bosch EasyAquatak 110 is een handige hogedrukreiniger die je ideaal kunt gebruiken voor kleine schoonmaakklussen. Dankzij de lange spuitlans blijf je tijdens het schoonspuiten lekker rechtop staan, in plaats van de hele tijd te bukken. De regelbare werkdruk zorgt ervoor dat je de druk precies kunt aanpassen aan de klus, waardoor je de lak van je auto of fiets niet hoeft te beschadigen. Bovendien heeft deze uitvoering van de Bosch AquaTak voldoende ruimte om al je accessoires, de slang en de kabels op te bergen, zodat deze niet rondslingeren. Let wel op dat je voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig hebt met een diameter van 12,7 millimeter (1/2"). Zo ben je altijd verzekerd van een schone fiets, auto of tuinmeubelen.

Pluspunten
 • Dankzij de lange spuitlans hoef je niet de hele tijd te bukken tijdens het schoonmaken

  .

  -> Dankzij de lange spuitlans hoef je niet de hele tijd te bukken tijdens het schoonmaken. De hogedrukreiniger is draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt naar een andere locatie

  .

  -> De hogedrukreiniger is draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen naar een andere locatie

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstelt

  .

  -> De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed kunt afstellen op de reinigingsklus.

Minpunten
 • De hogedrukreiniger is alleen geschikt voor kleine schoonmaakklussen, zoals het schoonspuiten van je fiets of tuinmeubelen.

Veelgestelde vragen over Bosch EasyAquatak 110.

Bosch EasyAquatak 110. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 30 cm
Breedte 30 cm
Diepte 15 cm

Bosch EasyAquatak 110. heeft een gewicht van 3 kg.

Bosch EasyAquatak 110. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Bosch EasyAquatak 110. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch EasyAquatak 110. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.