1. buiten-producten
  2. Makita DUB363ZV (zonder accu).

Makita DUB363ZV (zonder accu).

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Makita DUB363ZV (zonder accu).. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Makita DUB363ZV (zonder accu). en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Makita DUB363ZV (zonder accu).

Merk

Makita

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

4,8 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Makita DUB363ZV (zonder accu).

De Makita DUB363ZV (zonder accu) is de perfecte bladblazer voor het opruimen van tuinen en parken. Door de compacte maat en het geringe gewicht is het eenvoudig om mee te nemen. De blaassnelheid van 194,4 km per uur zorgt ervoor dat bladeren en stukjes groenafval op een hoop worden geblazen zonder al teveel lawaai te maken. De zuig- en versnipperfunctie van de DUB363ZV zorgt ervoor dat je bladeren opzuigt en opvangt in de opvangzak. Je kunt het toerental aanpassen aan het materiaal dat je wilt verzamelen. Met de bijgeleverde draagriem heb je de mogelijkheid om het gewicht ook op je schouders of rug te dragen. Als je al een accu hebt uit het Makita LXT 18 volt accuplatform, dan kun je deze ook gebruiken op dit accutuingereedschap. Kortom, de Makita DUB363ZV (zonder accu) is een handig en krachtig hulpmiddel in iedere tuin.

Pluspunten
  • De bladblazer maakt deel uit van het Makita LXT 18V accu platform

    .

    Heeft u al een accu van datzelfde accu platform? Dan kunt u die ook op dit apparaat gebruiken. Je bent niet gebonden aan verlengsnoeren, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt. Dankzij de zuig- en versnipperfunctie worden de bladeren opgezogen en versnipperd in de opvangzak.

Minpunten
  • De bladblazer is met zijn gewicht van 4,8 kilo aan de zware kant, waardoor het niet gemakkelijk is om hem op te heffen.

Veelgestelde vragen over Makita DUB363ZV (zonder accu).

Makita DUB363ZV (zonder accu). kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Makita DUB363ZV (zonder accu). heeft een gewicht van 4,8 kg.

Makita DUB363ZV (zonder accu). wordt Accu aangedreven.

Je kunt Makita DUB363ZV (zonder accu). aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Makita DUB363ZV (zonder accu). vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.