1. buiten-producten
  2. Bosch AdvancedRotak 750.

Bosch AdvancedRotak 750.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch AdvancedRotak 750.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch AdvancedRotak 750. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch AdvancedRotak 750.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte 50 cm

Hoogte

49 cm

Diepte

80 cm

Gewicht

17 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Bosch AdvancedRotak 750.

De Bosch AdvancedRotak 750 is de perfecte elektrische grasmaaier voor wie op zoek is naar een stille maaiervaring. Door de speciale techniek klinkt het geluid van de grasmaaier minder irritant. Hoewel dit al een verbetering is, raden we wel aan om gehoorbescherming te gebruiken. Verder heeft de grasmaaier een speciaal ontworpen handvat met daaraan meerdere drukschakelaars. De maaihoogte is centraal en eenvoudig in te stellen op 7 verschillende hoogtes tussen de 20 en 80 millimeter. Na het maaien hoef je niet meer te harken, want de 50 liter opvangbak is inklapbaar. Let wel op: deze grasmaaier heeft een stekker zonder kabel. Je hebt dus altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te kunnen gebruiken. De Bosch AdvancedRotak 750 is een gebruiksvriendelijke en stille grasmaaier met een comfortabele grip. Met deze grasmaaier maai je het gras op de juiste hoogte, zonder teveel geluidsoverlast.

Pluspunten
  • De maaihoogte regel je in één handeling centraal in. Je stelt de maaihoogte naar wens in met de 7 instellingen. Door de buitenwielenmethode maait de grasmaaier ook de randen van het gazon.

Minpunten
  • Zonder de mulching functie wordt het gemaaide gras niet als meststof teruggeblazen in het gazon.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedRotak 750.

Bosch AdvancedRotak 750. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 49 cm
Breedte 50 cm
Diepte 80 cm

Bosch AdvancedRotak 750. heeft een gewicht van 17 kg.

Bosch AdvancedRotak 750. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Bosch AdvancedRotak 750. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch AdvancedRotak 750. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.