1. buiten-producten
  2. DeWalt DCMHT563P1-QW.

DeWalt DCMHT563P1-QW.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over DeWalt DCMHT563P1-QW.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over DeWalt DCMHT563P1-QW. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties DeWalt DCMHT563P1-QW.

Merk

DeWalt

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

2,9 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van DeWalt DCMHT563P1-QW.

Met de DeWalt DCMHT563P1-QW heggenschaar houd je jouw tuin perfect in vorm. Dankzij het grote lemmet van 55 centimeter, met een maximale dikte van 25 millimeter, kun je stevige takken snoeien. Je kunt tot 75 minuten doorsnoeien op één volle acculading. Met het DeWalt XR 18V accu platform kun je de meegeleverde 18 volt accu ook gebruiken op andere DeWalt machines. Bovendien is het handvat ergonomisch en het gewicht van 2,9 kilogram bijzonder erg licht. Je heg blijft dus in perfecte conditie zonder veel moeite.

Pluspunten
  • De accu maakt deel uit van het DeWalt XR 18V accu platform, waardoor je de accu ook op ander (tuin)gereedschap kunt gebruiken dat compatibel is met dit platform. Met het lage gewicht van 2,9 kilogram en het ergonomische handvat kun je lang blijven werken. Je kunt door de ruime mesafstand ook stevige takken doorsnijden met een dikte van 25 millimeter.

Minpunten
  • Het handvat is niet roterend, waardoor je meer moeite moet doen om lastig bereikbare plekken te snoeien.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCMHT563P1-QW.

DeWalt DCMHT563P1-QW. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

DeWalt DCMHT563P1-QW. heeft een gewicht van 2,9 kg.

DeWalt DCMHT563P1-QW. wordt Accu aangedreven.

Je kunt DeWalt DCMHT563P1-QW. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor DeWalt DCMHT563P1-QW. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers