1. buiten-producten
  2. Karcher K5 Premium Power Control.

Karcher K5 Premium Power Control.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K5 Premium Power Control.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K5 Premium Power Control. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K5 Premium Power Control.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 30,6 cm

Hoogte

58,8 cm

Diepte

41,4 cm

Gewicht

13,9 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K5 Premium Power Control.

De Karcher K5 Premium Power Control is uitgerust met een modern design en uitmuntende prestaties. De hogedrukreiniger heeft een werkdruk van 145 bar en een doorvoercapaciteit van 500 liter per uur, waardoor hij geschikt is voor grotere klussen. Extra handig is dat je met de spuitlans volledige controle hebt over de druk van de straal. Daarnaast heeft het apparaat een opbergruimte waar je kleinere accessoires in opbergt. Om het meeste uit je hogedrukreiniger te halen, is er een bijbehorende app te downloaden. Hiermee krijg je tips over het kiezen van de juiste druk voor elke klus. De Karcher K5 Premium Power Control biedt daarnaast ook nog eens een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten
  • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed aanpast op het te reinigen oppervlak. Met de 10 meter lange hogedrukslang kun je ook moeilijk bereikbare plekken in de tuin bereiken. Dankzij de haspel rol je de slang altijd netjes op zonder knikken of draaien.

Minpunten
  • Er wordt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K5 Premium Power Control.

Karcher K5 Premium Power Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Karcher K5 Premium Power Control. heeft een gewicht van 13,9 kg.

Karcher K5 Premium Power Control. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K5 Premium Power Control. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K5 Premium Power Control. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.