1. buiten-producten
 2. Karcher K4 Power Control Car & Home.

Karcher K4 Power Control Car & Home.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K4 Power Control Car & Home.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K4 Power Control Car & Home. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K4 Power Control Car & Home.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 30,5 cm

Hoogte

58,4 cm

Diepte

39,7 cm

Gewicht

11,4 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K4 Power Control Car & Home.

De Kärcher K4 Power Control Car & Home is een krachtige hogedrukreiniger met een verbeterd design. De druk is instelbaar, waardoor je gericht kunt reinigen en de optimale druk kunt kiezen voor elke oppervlakte. Met de 8 meter lange hogedrukslang kun je moeiteloos je auto, terras, gevel of andere oppervlakken reinigen. De bijbehorende app biedt je de mogelijkheid om het meeste uit je apparaat te halen. Handige tips en ondersteuning bij het selecteren van de juiste druk maken het makkelijker om het apparaat op de juiste manier te gebruiken. Als bonus krijg je een aantal accessoires meegeleverd om het reinigingsproces te vergemakkelijken. De vuilfrees verwijdert grove verontreiniging, de terrasreiniger maakt grote oppervlakken schoon, de wasborstel verwijdert krassen en flessen reinigingsmiddel staan garant voor een optimaal resultaat. Met de Kärcher K4 Power Control Car & Home ben je verzekerd van een perfecte schoonmaak.

Pluspunten
 • Je maakt diverse schoonmaakklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel, waterfilter en spuitlans

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed aanpast aan de schoonmaakklus

  .

  Met de 8 meter lange hogedrukslang bereik je ook de uithoeken van de tuin.

Minpunten
 • Je krijgt geen riool- of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Karcher K4 Power Control Car & Home.

Karcher K4 Power Control Car & Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,4 cm
Breedte 30,5 cm
Diepte 39,7 cm

Karcher K4 Power Control Car & Home. heeft een gewicht van 11,4 kg.

Karcher K4 Power Control Car & Home. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K4 Power Control Car & Home. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K4 Power Control Car & Home. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.