1. buiten-producten
 2. Wolf Garten A 370 E.

Wolf Garten A 370 E.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Wolf Garten A 370 E.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Wolf Garten A 370 E. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Wolf Garten A 370 E.

Merk

Wolf Garten

Breedte

Breedte 37 cm

Hoogte

43 cm

Diepte

76 cm

Gewicht

17 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Wolf Garten A 370 E.

Met de Wolf Garten A 370 E elektrische grasmaaier kun je een gazon van maximaal 425 m² mooi strak maaien. De maaibreedte van 37 centimeter zorgt ervoor dat je in korte tijd een grote oppervlakte kan maaien. Het maaien van je gazon doe je met één van de 6 maaihoogtes die je centraal in kunt stellen tussen de 25 en 75 millimeter. Na het maaien kun je de grassprieten opvangen in de 40 liter opvangzak. Er is ook de mogelijkheid om de mulching functie te gebruiken, waarbij de grassprieten versnipperd worden en als natuurlijke bemesting terug in het gazon geblazen worden. De ergonomische duwboom is volledig inklapbaar, waardoor je de A 370 E na het maaien compact kunt opbergen. Let op: deze grasmaaier heeft geen kabel, dus je hebt altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te gebruiken.

Pluspunten
 • Dankzij de mulching-functie versnippert je grasmaaier het gras waarna het als meststof terug in je gazon wordt geblazen

  .

  De maaihoogte kun je centraal in één handeling regelen

  .

  Je stelt de maaihoogte naar eigen wens in met de zes maaihoogte-instellingen.

Minpunten
 • Het geluidsniveau van 96 decibel veroorzaakt veel geluid tijdens het maaien.

Veelgestelde vragen over Wolf Garten A 370 E.

Wolf Garten A 370 E. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 43 cm
Breedte 37 cm
Diepte 76 cm

Wolf Garten A 370 E. heeft een gewicht van 17 kg.

Wolf Garten A 370 E. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Wolf Garten A 370 E. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Wolf Garten A 370 E. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.