1. buiten-producten
  2. Makita DLM330RT.

Makita DLM330RT.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Makita DLM330RT.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Makita DLM330RT. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Makita DLM330RT.

Merk

Makita

Breedte

Breedte 42,5 cm

Hoogte

132,5 cm

Diepte

95,5 cm

Gewicht

14 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Makita DLM330RT.

De Makita DLM330RT grasmaaier is een ideale oplossing voor het onderhouden van kleine tot middelgrote gazons. Met een maximale oppervlakte van 325 vierkante meter is hij perfect voor elke tuin. Deze grasmaaier werkt op één 18 volt accu, waardoor je niet afhankelijk bent van een stopcontact. Je kunt de duwbeugel inklappen voor eenvoudig opbergen in je garage. Met zijn 8 maaihoogte-instellingen bepaal je zelf hoe kort je het gras maait. Voeg de meegeleverde mulchplug toe om het gras te versnipperen en het als meststof terug je gazon in te blazen. Wil je het gras liever opvangen? Geen probleem, de DLM330RT heeft een 30 liter opvangbak. De Makita DLM330RT is een betrouwbare grasmaaier met een duurzame constructie die je tuin in goede staat houdt.

Pluspunten
  • Je gebruikt de meegeleverde Makita LXT 18V accu ook op ander accugereedschap met hetzelfde accu-platform. Dankzij de mulchingfunctie versnippert je grasmaaier het gras waarna het als meststof terug in je gazon wordt geblazen. Je stelt de maaihoogte naar eigen wens in met de 8 maaihoogte-instellingen.

Minpunten
  • De grasmaaier is niet zelfrijdend, waardoor je het zelf moet duwen.

Veelgestelde vragen over Makita DLM330RT.

Makita DLM330RT. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 132,5 cm
Breedte 42,5 cm
Diepte 95,5 cm

Makita DLM330RT. heeft een gewicht van 14 kg.

Makita DLM330RT. wordt Accu aangedreven.

Je kunt Makita DLM330RT. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Makita DLM330RT. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.