1. buiten-producten
 2. Karcher LMO 18-33 Battery Set.

Karcher LMO 18-33 Battery Set.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher LMO 18-33 Battery Set.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher LMO 18-33 Battery Set. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher LMO 18-33 Battery Set.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 37,1 cm

Hoogte

99,2 cm

Diepte

125,1 cm

Gewicht

13,52 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Karcher LMO 18-33 Battery Set.

Met de Kärcher LMO 18-33 Battery Set heb je een krachtige en gebruiksvriendelijke grasmaaier met lange levensduur. De grasmaaier heeft een stille motor, waardoor je rustig en comfortabel kunt werken. Ook heeft de grasmaaier een krachtige lithium-ion accu, waarmee je tot wel 45 minuten achter elkaar kunt maaien. Met de vijf verschillende maaistanden kun je gemakkelijk de gewenste hoogte instellen. De Kärcher LMO 18-33 Battery Set is voorzien van een LED-indicatie, waarmee je precies kunt zien hoeveel acculading nog rest. Ook is het mogelijk om de grasmaaier aan te sluiten op de Kärcher Multi Charger, waardoor je de accu's snel kunt opladen.

Pluspunten
 • Je gebruikt de meegeleverde Karcher 18V accu ook op ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform

  .

  --> Je gebruikt de meegeleverde Karcher 18V accu ook op andere accugereedschappen met hetzelfde accuplatform. Dankzij de mulching functie versnippert je grasmaaier het gras waarna het als meststof terug in je gazon wordt geblazen

  .

  --> Dankzij de mulchingfunctie versnippert je grasmaaier het gras waarna het terug als meststof in je gazon wordt geblazen. Je stelt de maaihoogte naar eigen wens in met de 4 verschillende maaihoogte-instellingen

  .

  --> Je stelt de maaihoogte naar wens in met de vier verschillende maaihoogte-instellingen.

Minpunten
 • Er wordt slechts één accu meegeleverd, waardoor je tussen de grote klussen de accu moet opladen.

Veelgestelde vragen over Karcher LMO 18-33 Battery Set.

Karcher LMO 18-33 Battery Set. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 99,2 cm
Breedte 37,1 cm
Diepte 125,1 cm

Karcher LMO 18-33 Battery Set. heeft een gewicht van 13,52 kg.

Karcher LMO 18-33 Battery Set. wordt Accu aangedreven.

Je kunt Karcher LMO 18-33 Battery Set. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher LMO 18-33 Battery Set. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.