1. buiten-producten
 2. BLACK+DECKER LM2000-QS.

BLACK+DECKER LM2000-QS.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over BLACK+DECKER LM2000-QS.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over BLACK+DECKER LM2000-QS. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties BLACK+DECKER LM2000-QS.

Merk

BLACK+DECKER

Breedte

Breedte 53 cm

Hoogte

45 cm

Diepte

76 cm

Gewicht

25,5 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van BLACK+DECKER LM2000-QS.

De BLACK+DECKER LM2000-QS is een ideale grasmaaier voor grote tuinen. Deze elektrische maaier heeft een vermogen van 2000 watt en een maaihoogte die centraal in te stellen is op een van de 7 standen, variërend van 38 tot 100 millimeter. Bovendien heeft deze grasmaaier een maaibreedte van 48 cm, waardoor hij geschikt is voor grote oppervlakken. De 50 liter opvangbak zorgt ervoor dat je geen gras hoeft te harken nadat je klaar bent met maaien. Verder heeft deze grasmaaier een mulching functie, waarmee je het gras versnippert en je gazon op een natuurlijke manier bemest. Hiermee houd je je gazon netjes en gezond. Let er wel op dat je altijd een verlengsnoer nodig hebt om de grasmaaier te kunnen gebruiken, omdat deze geen kabel heeft. De BLACK+DECKER LM2000-QS is een uitkomst voor grotere tuinen. Met deze grasmaaier maai je efficiënt en krijg je een mooi en gezond gazon. Het makkelijk op te vangen gras zorgt er ook voor dat je niet hoeft te harken. De mulching functie bemest je gazon op een natuurlijke manier, waardoor je geen kunstmest hoeft te gebruiken. Bovendien kun je de maaihoogte centraal instellen, zodat je de perfecte maaihoogte kunt kiezen. Met de BLACK+DECKER LM2000-QS maai je je gazon in een handomdraai en heb je altijd een mooi resultaat.

Pluspunten
 • Dankzij de mulchingfunctie versnipperd je grasmaaier het gras waarna het als meststof terug in je gazon wordt geblazen

  .

  De maaihoogte kun je centraal in één handeling instellen

  .

  Je stelt de maaihoogte naar eigen wens in met de 7 maaihoogteinstellingen.

Minpunten
 • Het geluidsniveau van 96 decibel veroorzaakt veel lawaai tijdens het maaien.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER LM2000-QS.

BLACK+DECKER LM2000-QS. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45 cm
Breedte 53 cm
Diepte 76 cm

BLACK+DECKER LM2000-QS. heeft een gewicht van 25,5 kg.

BLACK+DECKER LM2000-QS. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt BLACK+DECKER LM2000-QS. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor BLACK+DECKER LM2000-QS. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.