1. buiten-producten
 2. DeWalt DCMPH566P1-QW.

DeWalt DCMPH566P1-QW.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over DeWalt DCMPH566P1-QW.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over DeWalt DCMPH566P1-QW. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties DeWalt DCMPH566P1-QW.

Merk

DeWalt

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

3,6 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van DeWalt DCMPH566P1-QW.

Met de DeWalt DCMPH566P1-QW telescopische heggenschaar snoei je hoge heggen veilig, snel en draadloos. Dankzij de meegeleverde 18 volt accu en acculader ben je direct klaar om aan de slag te gaan. Heb je al een accu liggen van hetzelfde merk en uit hetzelfde accu platform? Dan kan je die ook gebruiken. De telescopische steel is kantelbaar en heeft een maximaal bereik van ongeveer 335 centimeter. Hiermee kun je zonder trap of ladder gemakkelijk de bodembedekkers en hoge heggentoppen snoeien. Met het grote lemmet van 55 centimeter snoei je grote oppervlakken en flinke takken met een maximale dikte van 25 millimeter. De DeWalt DCMPH566P1-QW telescopische heggenschaar is een zeer flexibel tuingereedschap dat je helpt bij elke klus in je tuin. Het is een krachtig apparaat dat je perfect de controle geeft over de heggen in je tuin. Met deze heggenschaar heb je alles wat je nodig hebt om je tuin er verzorgd en gezellig uit te laten zien.

Pluspunten
 • De accu maakt deel uit van het DeWalt XR 18V accuplatform, waardoor je de batterij ook op andere (tuin) gereedschappen gebruiken met hetzelfde platform

  .

  Het draaibare handvat maakt het mogelijk om moeilijk bereikbare plaatsen te snoeien

  .

  De heggenschaar heeft een telescopische steel, zodat je gemakkelijk de bovenkant van je hoge heg vanaf de grond kunt bereiken.

Minpunten
 • De heggenschaar heeft een redelijk zwaar gewicht van 3,6 kilogram, waardoor je soms een pauze moet nemen

  .

  De heggenschaar heeft een redelijk zwaar gewicht van 3,6 kilogram, waardoor je soms een pauze moeten nemen.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCMPH566P1-QW.

DeWalt DCMPH566P1-QW. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

DeWalt DCMPH566P1-QW. heeft een gewicht van 3,6 kg.

DeWalt DCMPH566P1-QW. wordt Accu aangedreven.

Je kunt DeWalt DCMPH566P1-QW. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor DeWalt DCMPH566P1-QW. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.