1. buiten-producten
  2. Karcher K2 Power Control Home.

Karcher K2 Power Control Home.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K2 Power Control Home.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K2 Power Control Home. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K2 Power Control Home.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 25 cm

Hoogte

58,6 cm

Diepte

24,6 cm

Gewicht

4,3 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K2 Power Control Home.

De Karcher K2 Power Control Home is een handige hogedrukreiniger die geschikt is voor kleine schoonmaakklussen rondom het huis. Dankzij het verstelbare druksysteem behoud je de controle over elke taak, terwijl de 5 meter lange hogedrukslang het werk gemakkelijk maakt. Met de bijbehorende app krijg je praktische tips en trucs die je helpen bij elke schoonmaaktaak. Voor het verwijderen van hardnekkig vuil komt de vuilfrees met roterende puntstraal goed van pas en met de in hoogte verstelbare telescoopsteel werk je comfortabel. Daarnaast is de meegeleverde terrasreiniger perfect om grote oppervlakken spatvrij te reinigen.

Pluspunten
  • Je bereidt verschillende schoonmaakklussen voor met de bijgeleverde terrasreiniger, vuilfrees en waterfilter. De instelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed aanpast aan de schoonmaakklus. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder rioolslang, wasborstel en tuinslangaansluiting.

Veelgestelde vragen over Karcher K2 Power Control Home.

Karcher K2 Power Control Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,6 cm
Breedte 25 cm
Diepte 24,6 cm

Karcher K2 Power Control Home. heeft een gewicht van 4,3 kg.

Karcher K2 Power Control Home. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K2 Power Control Home. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K2 Power Control Home. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers