1. buiten-producten
 2. Makita DLM432CT2.

Makita DLM432CT2.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Makita DLM432CT2.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Makita DLM432CT2. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Makita DLM432CT2.

Merk

Makita

Breedte

Breedte 45 cm

Hoogte

138 cm

Diepte

99 cm

Gewicht

16,8 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Makita DLM432CT2.

De Makita DLM432CT2 is een duurzame en krachtige maaier met een breed werkbereik. Het innovatieve dubbel accusysteem combineert het gemak van 18 volt accu's met de kracht van een 36 volt accu. Hierdoor is deze maaier geschikt voor gazons tot 575 vierkante meter. Je krijgt deze maaier geleverd met 2 Makita LXT 18 volt accu's en een duolader. Deze laatste houdt de spanning, stroom en temperatuur van de accu's in de gaten tijdens het laden, waardoor het laadproces efficiënt en veilig is. Na 110 minuten is de accu weer opgeladen en kun je de maaier weer gebruiken. De DLM432CT2 heeft tevens een mulching functie waardoor het gemaaide gras versnipperd terug in het gazon geblazen wordt. Hierdoor dient het versnipperde gras als voedingsstof voor je grasmat. De maaier is gemakkelijk op te bergen, door de duwboom in te klappen en de maaier compact op te bergen. Met de Makita DLM432CT2 ben je dus verzekerd van een duurzame, krachtige en compacte maaier.

Pluspunten
 • Dankzij de mulching-functie versnipperd je grasmaaier het gras, waarna het als meststof terug in je gazon wordt geblazen

  .

  Je kunt bovendien de meegeleverde Makita LXT 18V-accu's ook gebruiken op andere accugereedschappen met hetzelfde accuplatform

  .

  Je stelt de maaihoogte naar eigen wens in met de 13 maaihoogte-instellingen.

Minpunten
 • De grasmaaier is niet zelfrijdend, waardoor je de grasmaaier zelf moet voortduwen

  .

  De grasmaaier is niet zelfrijdend, waardoor je de grasmaaier zelf moet duwen.

Veelgestelde vragen over Makita DLM432CT2.

Makita DLM432CT2. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 138 cm
Breedte 45 cm
Diepte 99 cm

Makita DLM432CT2. heeft een gewicht van 16,8 kg.

Makita DLM432CT2. wordt Accu aangedreven.

Je kunt Makita DLM432CT2. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Makita DLM432CT2. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers