1. buiten-producten
  2. Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45.

Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte 35 cm

Hoogte

40 cm

Diepte

60 cm

Gewicht

2,6 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45.

Met de Bosch ARM 34 grasmaaier + Bosch EasyHedgeCut 45 heggenschaar maak je jouw tuin zomerproof. De grasmaaier is perfect voor gazons tot 300 vierkante meter. Deze grasmaaier maait buiten de wielen, waardoor je minder ongemaaide randjes overhoudt. Met het ergonomische ontwerp en de verstelbare handgrepen blijf je comfortabel werken. De heggenschaar is ideaal voor het knippen van je heg. Dankzij het 45 centimeter lange zwaard met scherpe, diamantgeslepen messen, kun je takken tot 16 millimeter dikte knippen. Hiermee is de heggenschaar geschikt voor wat fijnere heggen zoals een buxus of Japanse Hulst.

Pluspunten
  • Met deze set maak je je tuin klaar voor de zomer. De maaibreedte kun je in een enkele handeling regelen. De heggenschaar is voorzien van een extra handvat voor een goede grip.

Minpunten
  • Het geluidsniveau van 96 decibel veroorzaakt veel geluid tijdens het maaien.

Veelgestelde vragen over Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45.

Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 40 cm
Breedte 35 cm
Diepte 60 cm

Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45. heeft een gewicht van 2,6 kg.

Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers