1. buiten-producten
 2. Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home.

Merk

Nilfisk

Breedte

Breedte 37 cm

Hoogte

89 cm

Diepte

30 cm

Gewicht

9,2 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home.

De Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home maakt het reinigen eenvoudig. Met een werkdruk van 140 bar en een direct aanpasbare drukspuit, kun je eenvoudig kleinere reinigingswerkzaamheden rondom je huis uitvoeren. Je kunt de compacte terrasreiniger gebruiken om grotere oppervlakken snel en spatvrij te reinigen. Voor hardnekkig vuil kun je de vuilfrees gebruiken of je kunt wat extra reinigingsmiddel (niet meegeleverd) toevoegen. De kleinere accessoires kun je opbergen in de daarvoor bedoelde ruimte. Let wel op: er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Om de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home te gebruiken heb je een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 6 meter. Als je deze hogedrukreiniger gebruikt met de juiste tuinslang, ben je verzekerd van een schoon en hygiënisch resultaat.

Pluspunten
 • Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor

  .

  -> Het automatische start/stop systeem voorkomt overbelasting van de motor. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstelt

  .

  -> Met de regelbare waterdruk kun je de waterdruk goed afstemmen op de reinigingsklus. Je klaart diverse reinigingsklussen met de meegeleverde compacte terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel en waterfilter

  .

  -> Met de meegeleverde compacte terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel en waterfilter kun je verschillende schoonmaakklussen aanpakken.

Minpunten
 • Je krijgt geen riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 89 cm
Breedte 37 cm
Diepte 30 cm

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home. heeft een gewicht van 9,2 kg.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.