1. buiten-producten
  2. Makita DUB363PT2V.

Makita DUB363PT2V.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Makita DUB363PT2V.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Makita DUB363PT2V. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Makita DUB363PT2V.

Merk

Makita

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

4,8 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Makita DUB363PT2V.

De Makita DUB363PT2V is een krachtige bladblazer met een vermogen van 36 volt. Met de twee 18 volt accu's die bij de blazer worden meegeleverd, verplaats je gemakkelijk alle bladeren in je tuin. Je kunt het gewenste toerental instellen voor je begint met je klus. Daarnaast zorgt de cruise control functie ervoor dat de blazer op dezelfde snelheid blijft blazen, zonder dat de snelheid afneemt. Met de bijgeleverde bladzuigset maak je het opruimen van je tuin nog eenvoudiger. Je kunt de bladeren opzuigen, waarna je ze als compost kunt gebruiken of weggooien. Daarnaast is de Makita DUB363PT2V onderdeel van het Makita LXT 18V accuplatform. Hierdoor kun je de accu's ook gebruiken voor ander 18 volt Makita gereedschap. Met de Makita DUB363PT2V heb je een krachtige bladblazer met een vermogen van 36 volt. De twee meegeleverde 18 volt accu's zorgen ervoor dat je gemakkelijk de bladeren in je tuin verwijdert. Je kunt eenvoudig het toerental instellen en gebruikmaken van de cruise control functie om de blazer op dezelfde snelheid te laten blazen. Met de bijgeleverde bladzuigset maak je het opruimen van je tuin nog eenvoudiger. Je kunt de bladeren opzuigen en verwerken tot compost of weggooien. Daarnaast kun je de accu's ook gebruiken voor ander Makita gereedschap. Met de Makita DUB363PT2V heb je alles wat je nodig hebt om je tuin op te ruimen.

Pluspunten
  • Je gebruikt de meegeleverde Makita LXT 18V accu's ook op ander accugereedschap dat hetzelfde accuplatform heeft. Dankzij de zuig- en versnipperfunctie zuigt de bladblazer de bladeren op en verkleint hij ze in de opvangzak. Je bepaalt zelf hoeveel kracht je het tuinafval wegblaast.

Minpunten
  • De bladblazer is door het gewicht van 4,8 kilo aan de zware kant, waardoor het moeilijk is om de blazer op te tillen.

Veelgestelde vragen over Makita DUB363PT2V.

Makita DUB363PT2V. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Makita DUB363PT2V. heeft een gewicht van 4,8 kg.

Makita DUB363PT2V. wordt Accu aangedreven.

Je kunt Makita DUB363PT2V. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Makita DUB363PT2V. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.