1. buiten-producten
  2. Stiga BL 530.

Stiga BL 530.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Stiga BL 530.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Stiga BL 530. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Stiga BL 530.

Merk

Stiga

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

6,245 kg

Aandrijving

Benzine

Omschrijving van Stiga BL 530.

Met de Stiga BL 530 bladblazer heb je binnen no-time een bladvrije tuin of oprit. Dit model is voorzien van een krachtige 800 watt motor met een cilinderinhoud van 27,6 m³. Het toerental is regelbaar, waardoor je zelf bepaalt met hoeveel kracht je de bladeren op één hoop blaast. De BL 530 is voorzien van een blaassnelheid van maximaal 259,2 kilometer per uur, waardoor hij geschikt is voor grote tuinen en met gemak natte bladeren verplaatst. Deze benzine bladblazer is in de hand te dragen en voorzien van een stevig handvat voor extra comfort. Het is bovendien mogelijk om het apparaat aan te sluiten op een buisstuk voor extra gebruiksgemak. Hiermee heb je meer controle en kun je de bladeren makkelijk werken. Daarnaast is het apparaat uitgerust met een extra lange slang om de bladeren die moeilijk bereikbaar zijn te verplaatsen. De BL 530 is perfect voor het snel en eenvoudig verwijderen van natte bladeren en ander tuinafval.

Pluspunten
  • Je bepaalt zelf met hoeveel kracht je het tuinafval wegblaast. De bladblazer zit niet vast aan verlengsnoeren, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt. Met een blaassnelheid van 259.2 kilometer per uur heb je genoeg kracht om zwaarder tuinafval weg te blazen. Je bepaalt zelf hoeveel kracht je het tuinafval mee blaast. De bladblazer is vrij van verlengsnoeren, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt. Met een blaassnelheid van 259.2 kilometer per uur heb je voldoende kracht om zwaarder tuinafval weg te blazen.

Minpunten
  • De bladblazer is door het gewicht van 6,25 kilo aan de zware kant, waardoor het moeilijk is om de blazer op te tillen.

Veelgestelde vragen over Stiga BL 530.

Stiga BL 530. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Stiga BL 530. heeft een gewicht van 6,245 kg.

Stiga BL 530. wordt Benzine aangedreven.

Je kunt Stiga BL 530. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Stiga BL 530. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.