1. buiten-producten
  2. Karcher K5 Premium Smart Control Home.

Karcher K5 Premium Smart Control Home.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K5 Premium Smart Control Home.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K5 Premium Smart Control Home. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K5 Premium Smart Control Home.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 30,6 cm

Hoogte

58,8 cm

Diepte

41,4 cm

Gewicht

13,9 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K5 Premium Smart Control Home.

De Karcher K5 Premium Smart Control Home is een krachtig en slim apparaat voor het reinigen van je huis. Het is vergelijkbaar met de vorige versie, maar heeft wel een paar verbeterde functies. Zo heb je nu een 2 meter langere hogedrukslang en verbind je het apparaat via bluetooth met de Karcher app. Hiermee krijg je gerichte tips voor het schoonmaken van je huis. Daarnaast heeft de Karcher K5 Premium Smart Control Home ook een regelbare waterdruk die je instelt op de spuitlans. Hiermee kun je precies bepalen welke druk je nodig hebt voor jouw klus. Ook het Plug 'n' Clean-systeem is handig: hiermee wissel je in een handbeweging het reinigingsmiddel terwijl je gelijktijdig het vulpeil controleert. Daarnaast krijg je bij dit apparaat ook een terrasreiniger meegeleverd voor het spatvrij reinigen van grote oppervlakken. Om alles netjes en ordelijk op te bergen is er ook een haspel, zodat de 10 meter lange slang niet in de knoop raakt.

Pluspunten
  • Je klaart diverse reinigingsklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees en waterfilter. Door de bediening op de spuitlans kan je eenvoudig de waterdruk aanpassen voor de reinigingsklus. Dankzij de haspel is het makkelijk om de slang altijd netjes op te rollen zodat deze niet knikt of draait.

Minpunten
  • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder rioolslang, wasborstel en tuinslang.

Veelgestelde vragen over Karcher K5 Premium Smart Control Home.

Karcher K5 Premium Smart Control Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Karcher K5 Premium Smart Control Home. heeft een gewicht van 13,9 kg.

Karcher K5 Premium Smart Control Home. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K5 Premium Smart Control Home. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K5 Premium Smart Control Home. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.