1. buiten-producten
  2. Eurom Gardencleaner 3001.

Eurom Gardencleaner 3001.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Eurom Gardencleaner 3001.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Eurom Gardencleaner 3001. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Eurom Gardencleaner 3001.

Merk

Eurom

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

2,8 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Eurom Gardencleaner 3001.

Met de Eurom Gardencleaner 3001 elektrische bladblazer worden kleine oppervlakken in je tuin snel bladvrij. Hij heeft een vermogen van 3000 Watt en een blaassnelheid van 270 kilometer per uur, waardoor hij krachtig genoeg is om nat tuinafval weg te blazen. Het afval wordt opgevangen in de 35 liter opvangzak, maar je kunt het ook samen op een hoop blazen. Met de versnipperfunctie wordt het afval klein gemaakt, zodat er meer in de opvangzak past. Daarnaast is de Gardencleaner 3001 uitgerust met een extra handvat en een draagriem, waardoor je comfortabeler lange klussen kunt uitvoeren.

Pluspunten
  • Dankzij de zuig- en versnipperfunctie zuigt de bladblazer de bladeren op en verpulvert ze in de opvangzak. Je kunt de bladblazer gemakkelijk optillen dankzij het licht gewicht van 2,8 kilo. Dankzij de draagriem hoef je niet het hele gewicht van de bladblazer met je armen te tillen.

Minpunten
  • Door de aandrijving op elektriciteit ben je gebonden aan een stopcontact.

Veelgestelde vragen over Eurom Gardencleaner 3001.

Eurom Gardencleaner 3001. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Eurom Gardencleaner 3001. heeft een gewicht van 2,8 kg.

Eurom Gardencleaner 3001. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Eurom Gardencleaner 3001. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Eurom Gardencleaner 3001. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.