1. buiten-producten
  2. Gardena THS 42/18V-P4A Set.

Gardena THS 42/18V-P4A Set.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Gardena THS 42/18V-P4A Set.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Gardena THS 42/18V-P4A Set. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Gardena THS 42/18V-P4A Set.

Merk

Gardena

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

3,4 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Gardena THS 42/18V-P4A Set.

De Gardena THS 42/18V-P4A Set is een zeer praktisch hulpmiddel voor het snoeien en onderhouden van je tuin. Met deze set wordt een krachtige 18V-accu meegeleverd, waardoor je meteen aan de slag kunt. De 42 centimeter lange messen zijn geschikt voor takken tot 16 millimeter dikte, terwijl de telescoopsteel je in staat stelt om heggen tot 3 meter hoogte te snoeien. Door het licht gewicht en de ergonomische handgreep kan je prettig en geruisloos werken. Ook het kantelbare blad maakt het mogelijk om elke hoek van de heg te bereiken. De led indicator op het handvat geeft je tijdig aan wanneer de accu bijna leeg is, zodat je geen onverwachte stroomuitval krijgt. Met deze set heb je alle benodigdheden om je tuin netjes en precies te onderhouden.

Pluspunten
  • Je kunt de meegeleverde Gardena Power For All 18V accu ook op ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform gebruiken. De heggenschaar is uitgerust met een telescopische steel, waardoor je gemakkelijk grote hoogtes vanaf de grond bereikt. Je kunt langer zonder veel inspanningen werken dankzij het gewicht van slechts 3,4 kilogram.

Minpunten
  • Na een tijdje wordt werken in de hoogte zwaar.

Veelgestelde vragen over Gardena THS 42/18V-P4A Set.

Gardena THS 42/18V-P4A Set. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Gardena THS 42/18V-P4A Set. heeft een gewicht van 3,4 kg.

Gardena THS 42/18V-P4A Set. wordt Accu aangedreven.

Je kunt Gardena THS 42/18V-P4A Set. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Gardena THS 42/18V-P4A Set. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers