1. buiten-producten
  2. Karcher K3 Power Control Bike.

Karcher K3 Power Control Bike.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K3 Power Control Bike.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K3 Power Control Bike. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K3 Power Control Bike.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 28 cm

Hoogte

67,7 cm

Diepte

30,7 cm

Gewicht

5,4 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K3 Power Control Bike.

Met de Kärcher K3 Power Control Bike heb je alles wat je nodig hebt om kleine reinigingsklussen uit te voeren die extra kracht vereisen. Met de 120 bar werkdruk en 25 vierkante meter aan reinigingscapaciteit per uur is de K3 een krachtige reiniger die alle zware vervuilingen uit fietsen, tuinmeubelen en velgen verwijdert zonder de lak te beschadigen. Met de meegeleverde accessoires, waaronder een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, velgenwasborstel en wasmiddel, heb je alles wat je nodig hebt om je klus te klaren. Met het lange handvat en de wielen rol je de Kärcher K3 gemakkelijk achter je aan. Bovendien pas je de werkdruk aan op jouw klus, waardoor je met vertrouwen aan de slag kunt.

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, velgenwasborstel en wasmiddel bijgeleverd. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed kunt afstellen voor de reinigingsklus. Dankzij de wielen verplaats je de hogedrukreiniger gemakkelijk.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K3 Power Control Bike.

Karcher K3 Power Control Bike. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 67,7 cm
Breedte 28 cm
Diepte 30,7 cm

Karcher K3 Power Control Bike. heeft een gewicht van 5,4 kg.

Karcher K3 Power Control Bike. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K3 Power Control Bike. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K3 Power Control Bike. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.