1. buiten-producten
  2. Karcher K7 Premium Power Control Home & Car.

Karcher K7 Premium Power Control Home & Car.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K7 Premium Power Control Home & Car.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K7 Premium Power Control Home & Car. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K7 Premium Power Control Home & Car.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 33 cm

Hoogte

66,6 cm

Diepte

45,8 cm

Gewicht

17,9 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K7 Premium Power Control Home & Car.

Met de Kärcher K7 Premium Power Control Home & Car krijg je een complete set om gemakkelijk je huis te reinigen. Dankzij de extra accessoires zoals de terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, wasborstel, spuitlans en 2 flessen wasmiddel, ben je voor elke schoonmaakklus op alles voorbereid. De K7 heeft ook een handige haspel waarmee je de slang moeiteloos oprolt. Met een kracht van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur, is de K7 Premium Power Control ideaal voor het reinigen van grote, zware oppervlakken. Met een variabele waterstraal, kun je zelf de druk instellen en de lak van je auto of fiets beschermen. De K7 Premium Power Control is een onmisbaar hulpmiddel voor elke schoonmaakklus.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, wasborstel, spuitlans en 2 flessen schoonmaakmiddel meegeleverd. Via de bediening op de spuitlans stel je eenvoudig de waterdruk aan voor de reinigingsklus. Met de haspel kun je de slang altijd netjes oprollen zonder knikken.

Minpunten
  • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Premium Power Control Home & Car.

Karcher K7 Premium Power Control Home & Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33 cm
Diepte 45,8 cm

Karcher K7 Premium Power Control Home & Car. heeft een gewicht van 17,9 kg.

Karcher K7 Premium Power Control Home & Car. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K7 Premium Power Control Home & Car. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K7 Premium Power Control Home & Car. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers