1. buiten-producten
 2. BLACK+DECKER BEMWH551-QS.

BLACK+DECKER BEMWH551-QS.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over BLACK+DECKER BEMWH551-QS.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over BLACK+DECKER BEMWH551-QS. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties BLACK+DECKER BEMWH551-QS.

Merk

BLACK+DECKER

Breedte

Breedte 25 cm

Hoogte

13 cm

Diepte

42 cm

Gewicht

5,9 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van BLACK+DECKER BEMWH551-QS.

De BLACK+DECKER BEMWH551-QS is een gebruiksvriendelijke zweefmaaier die je gemakkelijk over je gazon beweegt. De motor van deze maaier creëert een luchtkussen, waardoor de maaier extra wendbaar is. Met een maaibreedte van 30 centimeter is hij geschikt voor gazons tot 100 vierkante meter en heeft een maaihoogte variërend van 20 tot 40 millimeter. Je kunt deze maaier gemakkelijk bedienen met de knoppen op het handvat en hij werkt op elektriciteit, waardoor je van een continue stroomtoevoer geniet. Daarnaast beschikt de BEMWH551-QS over een stof- en geluidsarme motor. Hierdoor geniet je van een stille en rustige werking zodat je niet alleen een perfect gemaaid gazon hebt, maar ook nog eens in stilte. De zweefmaaier is ook voorzien van een opvangbak met een inhoud van 25 liter. Hierdoor hoef je niet na elke maaisessie je gazon te zeven om het gras op te ruimen. Deze maaier is eenvoudig te bedienen en zorgt voor een perfect gemaaid gazon.

Pluspunten
 • Een zweefmaaier is geschikt voor heuvelachtige gazons

  .

  Dankzij de aandrijving op elektriciteit geniet je van een constante stroomtoevoer

  .

  Door het lichte gewicht van 5,9 kilogram kun je hem gemakkelijk over je gazon verplaatsen.

Minpunten
 • Je stelt de maaihoogte per wielas apart in.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BEMWH551-QS.

BLACK+DECKER BEMWH551-QS. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 13 cm
Breedte 25 cm
Diepte 42 cm

BLACK+DECKER BEMWH551-QS. heeft een gewicht van 5,9 kg.

BLACK+DECKER BEMWH551-QS. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt BLACK+DECKER BEMWH551-QS. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor BLACK+DECKER BEMWH551-QS. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.