1. buiten-producten
 2. Karcher K7 Smart Control.

Karcher K7 Smart Control.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K7 Smart Control.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K7 Smart Control. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K7 Smart Control.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 33,3 cm

Hoogte

66,6 cm

Diepte

45,8 cm

Gewicht

17,6 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K7 Smart Control.

Met de Karcher K7 Smart Control kun je als een echte professional aan de slag. Deze krachtige hogedrukreiniger heeft een waterdruk van maar liefst 180 bar en een doorvoercapaciteit van 600 liter per uur. Hiermee reinig je gemakkelijk je auto, boot of zelfs zwembad. Bovendien beschikt de K7 Smart Control over bluetooth, waarmee je de Karcher app kunt verbinden en gerichte schoonmaaktips op je tablet of smartphone krijgt. Dankzij de 10 meter lange hogedrukslang kun je gemakkelijk ook de moeilijk bereikbare plekken aanpakken. De waterstraal is eenvoudig in te stellen met de bediening op de spuitlans. Bovendien maak je het wisselen van reinigingsmiddelen eenvoudig met het Plug 'n' Clean-systeem. Geniet van professionele resultaten met de Karcher K7 Smart Control.

Pluspunten
 • Je krijgt een vuilfrees voor een extra krachtige waterstraal en een waterfilter die vuil uit het water haalt standaard meegeleverd

  .

  Via de bediening op de spuitlans kun je eenvoudig de waterdruk instellen op basis van de reinigingsklus

  .

  Deze hogedrukreiniger kan water temperatuur tot 60 °C bereiken.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Smart Control.

Karcher K7 Smart Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33,3 cm
Diepte 45,8 cm

Karcher K7 Smart Control. heeft een gewicht van 17,6 kg.

Karcher K7 Smart Control. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K7 Smart Control. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K7 Smart Control. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.