1. buiten-producten
  2. Makita DUH502Z (zonder accu).

Makita DUH502Z (zonder accu).

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Makita DUH502Z (zonder accu).. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Makita DUH502Z (zonder accu). en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Makita DUH502Z (zonder accu).

Merk

Makita

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

3,8 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Makita DUH502Z (zonder accu).

De Makita DUH502Z (zonder accu) is een veelzijdig tuingereedschap waarmee je gemakkelijk je heg kunt onderhouden. Je kunt kiezen uit 3 verschillende slagsnelheden, zodat je je haag op precies de juiste manier kunt snoeien. De vlakke, dubbelsnijdende messen hebben een takdikte van 10 millimeter en zorgen voor een mooi eindresultaat. De draaibare achterhandgreep zorgt voor extra comfort tijdens het snoeien. Daarnaast is deze heggenschaar onderdeel van het Makita LXT 18 volt accuplatform. Als je al een accu van hetzelfde merk en uit hetzelfde accuplatform hebt liggen, kun je deze ook gebruiken om je heg te snoeien. Met de Makita DUH502Z (zonder accu) ben je verzekerd van een mooie heg. Het tuingereedschap is gericht op gebruikersgemak en zorgt ervoor dat je heggen er altijd mooi bijstaan. Kies de juiste slagsnelheid en ervaar het gemak van het draaibare handvat. Met dit tuingereedschap heb je een geweldig hulpmiddel in handen om je heg in topconditie te houden.

Pluspunten
  • De heggenschaar is onderdeel van het Makita LXT 18V accu platform

    .

    Heb je al een accu uit hetzelfde accu platform? Dan kun je die ook gebruiken voor dit apparaat. Je kunt de slagsnelheid afstemmen op jouw type haag. Je hoeft jezelf niet in allerlei bochten te wringen om te snoeien door het draaibare handvat.

Minpunten
  • Er wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DUH502Z (zonder accu).

Makita DUH502Z (zonder accu). kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Makita DUH502Z (zonder accu). heeft een gewicht van 3,8 kg.

Makita DUH502Z (zonder accu). wordt Accu aangedreven.

Je kunt Makita DUH502Z (zonder accu). aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Makita DUH502Z (zonder accu). vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.