1. buiten-producten
  2. Karcher K7 Premium Power Control Compleet.

Karcher K7 Premium Power Control Compleet.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K7 Premium Power Control Compleet.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K7 Premium Power Control Compleet. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K7 Premium Power Control Compleet.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 33 cm

Hoogte

66,6 cm

Diepte

45,8 cm

Gewicht

17,9 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K7 Premium Power Control Compleet.

Met de Kärcher K7 Premium Power Control Compleet krijg je meer dan alleen een hogedrukreiniger. Naast de K7 hogedrukreiniger krijg je ook een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, rioolslang, 2 flessen wasmiddel en een tuinslang meegeleverd. Dit apparaat heeft een werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur, waarmee je grote en zwaar verontreinigde oppervlakken kunt reinigen. Daarnaast heeft de K7 hogedrukspuit ook een haspel, waarmee je de slang van de hogedrukreiniger gemakkelijk en zonder knikken oprolt. Er is ook een regelbare werkdruk, waarmee je de waterstraal kunt aanpassen aan het te reinigen oppervlak. Zo kun je zonder schade de lak van je auto of fiets schoonmaken. De Kärcher K7 Premium Power Control Compleet is dus de perfecte oplossing voor al je reinigingsklussen.

Pluspunten
  • Je kunt diverse schoonmaakklussen aan met de meegeleverde terrasreiniger, vervuilers, waterfilter, spuitlans, wasborstel, rioleringsslang, wasmiddelen en tuinslang. Met de bediening op de spuitlans kun je de waterdruk eenvoudig aanpassen aan je schoonmaakklus. Met een maximale werkdruk van 180 bar heb je genoeg kracht om hardnekkig vuil weg te spuiten.

Minpunten
  • Met de tuinslang en hogedrukslang kom je 25 meter ver, dus voor langere afstanden heb je een verbindingsstuk en extra slang nodig.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Premium Power Control Compleet.

Karcher K7 Premium Power Control Compleet. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33 cm
Diepte 45,8 cm

Karcher K7 Premium Power Control Compleet. heeft een gewicht van 17,9 kg.

Karcher K7 Premium Power Control Compleet. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K7 Premium Power Control Compleet. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K7 Premium Power Control Compleet. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.