1. producten
 2. DeWalt DWS727-QS.

DeWalt DWS727-QS.

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? DeWalt DWS727-QS. is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met DeWalt DWS727-QS. een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties DeWalt DWS727-QS.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

4 m

Aansluitspanning

230 V

Omschrijving van DeWalt DWS727-QS.

De DeWalt DWS727-QS is een professionele afkortzaag, perfect geschikt voor het verzagen van keukens, plinten, kozijnen, groeven en sponningen. Deze 1.675 watt sterke machine heeft verschillende instelbare functies, waaronder het nokvergrendelsysteem dat de verstekhoek tussen 0-60° links en 0-50° rechts kan instellen. Daarnaast is de zaagdiepte ook volledig in eigen hand. Om grote werkstukken stabiel te houden tijdens het verzagen, is de machine uitgerust met een hoge, dubbele aanslag met verschuifbare aanslagdelen. Ook is er een compact ontwerp, waardoor je de zaagmachine gemakkelijk kunt verplaatsen. Tot slot is er nog de XPS schaduwlijn als indicator voor de zaagsnede, zodat je altijd nauwkeurig te werk kan gaan. Kortom, de DeWalt DWS727-QS is een professionele zaagmachine die geen enkele zaagwerkzaamheid tekort laat komen.

Pluspunten
 • De zaagsnede-indicator verlicht het werkstuk en helpt je het materiaal perféct ten opzichte van het zaagblad te leggen

  .

  Dankzij de tafelverbreding blijven ook grote werkstukken stabiel liggen en is je zaagbereik groter

  .

  Je hebt veel bewegingsruimte door het 4 meter lange netsnoer.

Minpunten
 • Er wordt geen stofzak meegeleverd om te bevestigen op de afkortzaag.

Veelgestelde vragen over DeWalt DWS727-QS.

Het type stroomvoorziening van DeWalt DWS727-QS. is Netstroom.

Het gewicht van DeWalt DWS727-QS. is 22 kg.

DeWalt DWS727-QS. heeft een kabellengte van 4 m.

De aansluitspanning van DeWalt DWS727-QS. is 230 V.

Je kunt DeWalt DWS727-QS. kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.