1. producten
  2. DeWalt DCM565P1-QW.

DeWalt DCM565P1-QW.

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? DeWalt DCM565P1-QW. is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met DeWalt DCM565P1-QW. een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties DeWalt DCM565P1-QW.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

Aansluitspanning

Omschrijving van DeWalt DCM565P1-QW.

De DeWalt DCM565P1-QW is een handige kettingzaag voor het snoeien in de tuin. Met een 18 volt 5,0 Ah XR Li-Ion accu heb je een krachtige accu tot je beschikking, waarmee je probleemloos haardhout of dikke takken doorzaagt. Het zwaard heeft een lengte van 30 centimeter. Dankzij de automatische kettingsmering is het makkelijk in gebruik. Daarnaast is de kettingzaag voorzien van een vibratie gedempt handvat, zodat je langer en comfortabeler kunt werken. Je kunt het oliepeil makkelijk in de gaten houden met de indicator op de kettingzaag. Met de DeWalt DCM565P1-QW is het snoeien zo gebeurd.

Pluspunten
  • De automatische kettingrem zorgt ervoor dat je kettingzaag soepel blijft lopen. Dankzij het trillingsdempende handvat heb je minder last van trillingen tijdens het zagen. De oliepeilindicator geeft je in één oogopslag aan wanneer je de olie weer moet bijvullen.

Minpunten
  • Als de accu leeg is, zul je altijd moeten wachten tot hij weer is opgeladen.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCM565P1-QW.

Het type stroomvoorziening van DeWalt DCM565P1-QW. is .

Het gewicht van DeWalt DCM565P1-QW. is 3,3 kg.

DeWalt DCM565P1-QW. heeft een kabellengte van .

De aansluitspanning van DeWalt DCM565P1-QW. is .

Je kunt DeWalt DCM565P1-QW. kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.