1. producten
  2. BLACK+DECKER BES701-QS.

BLACK+DECKER BES701-QS.

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? BLACK+DECKER BES701-QS. is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met BLACK+DECKER BES701-QS. een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties BLACK+DECKER BES701-QS.

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

2 m

Aansluitspanning

230 V

Omschrijving van BLACK+DECKER BES701-QS.

Klaar voor het zagen van houten balken en platen? De BLACK+DECKER BES701-QS is de afkortzaag die je precies geeft waar je naar op zoek bent. Met een vermogen van 1500 watt kun je planken tot 70 mm diep en 220 mm breed zagen. Als je snedes in verstek wilt maken, kantel je de zaag eenvoudig naar links. Met de schaduwlijn kun je precies zien waar het 216 mm zaagblad zal terechtkomen. Zo ben je er zeker van dat je op de juiste plek zaagt. Als je geen zin hebt om de schuur te vegen na het zagen, kun je de BES701-QS aansluiten op een bouwstofzuiger. Zo kun je je werkzaamheden snel afmaken.

Pluspunten
  • Dankzij de trekfunctie is de afkortzaag geschikt voor het zagen van bredere balken en plaatmateriaal. De schaduwlijn is een handige hulp bij het maken van kaarsrechte zaagsneden. Dankzij de trekfunctie is de afkortzaag geschikt voor het zagen van bredere balken en plaatmateriaal. De schaduwlijn is een handige hulp bij het maken van kaarsrechte zaagsneden.

Minpunten
  • Tafelverbreding is niet mogelijk, wat het werken met grote materialen lastiger maakt.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BES701-QS.

Het type stroomvoorziening van BLACK+DECKER BES701-QS. is Netstroom.

Het gewicht van BLACK+DECKER BES701-QS. is 11,32 kg.

BLACK+DECKER BES701-QS. heeft een kabellengte van 2 m.

De aansluitspanning van BLACK+DECKER BES701-QS. is 230 V.

Je kunt BLACK+DECKER BES701-QS. kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.