1. producten
  2. Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu (2x).

Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu (2x).

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu (2x). is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu (2x). een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu (2x).

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

Aansluitspanning

Omschrijving van Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu (2x).

De Bosch Professional GSA 18V-LI C reciprozaag met 2 4,0 Ah accu's maakt het mogelijk om zonder stroomkabel te werken. Met de bovenhandse zaagmogelijkheid kun je zonder veel moeite metalen buizen doorsnijden en meerdere hoge planken op maat zagen. Met een zaagslaglengte van 28 millimeter kun je tot wel 200 millimeter diep in hout en tot 100 millimeter in metaal zagen. Met een gewicht van slechts 2,5 kilogram is de reciprozaag gemakkelijk met één hand te bedienen. Bovendien krijg je 3 zaagbladen meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. Met de 2 meegeleverde accu's en de acculader uit het Bosch Flexible Power System accu platform kun je het apparaat extra lang gebruiken of een ander (tuin)gereedschap aansluiten. Dankzij het handige led-display is het makkelijk om de resterende energie van de accu's te controleren. Je kunt dus zonder zorgen aan de slag.

Pluspunten
  • Met de 2 bijgeleverde accu's kun je extra lang werken of gebruik maken van andere apparaten uit hetzelfde Bosch Flexible Power System accu platform. Je krijgt 3 zaagbladen bijgeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. De LED-verlichting zorgt voor goed zicht op je werk.

Minpunten
  • De zaagslaglengte van 28 millimeter is lager dan het gemiddelde in dit segment.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu (2x).

Het type stroomvoorziening van Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu (2x). is Accu / batterij.

Het gewicht van Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu (2x). is 2,9 kg.

Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu (2x). heeft een kabellengte van .

De aansluitspanning van Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu (2x). is .

Je kunt Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu (2x). kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.