1. producten
  2. Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu).

Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu).

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu). is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu). een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu).

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

Aansluitspanning

Omschrijving van Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu).

De Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu) is een zeer krachtige accu cirkelzaag. Met deze invalzaagmachine kun je laminaat, acryl en aluminium op maat zagen. Met de kracht van 18 volt kun je zelfs zaagsnedes tot 52 millimeter diep en in verstek maximaal 32 millimeter maken. Dankzij het compacte ontwerp van de machine, kun je vlak langs de muur zagen met het 140 millimeter zaagblad. De kleinste afstand die je hierbij houdt is 10 millimeter. Deze uitvoering wordt geleverd zonder accu, maar als je al in het bezit bent van een 18 volt accu uit het Bosch Professional 18V System accuplatform, kun je deze ook gebruiken. Voor de allerbeste prestaties is het aan te raden om een ProCORE 18V accu met minimaal 5,5 Ah te gebruiken.

Pluspunten
  • Dankzij de stroomvoorziening via accu hoeft u geen rekening te houden met stroomvoorziening op uw werkplek. Je zaagt dankzij het compacte ontwerp recht langs de muur. In de meegeleverde stapelbare L-Boxx koffer neemt u gemakkelijk uw cirkelzaag mee naar verschillende klussen.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu).

Het type stroomvoorziening van Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu). is Accu / batterij.

Het gewicht van Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu). is 4,1 kg.

Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu). heeft een kabellengte van .

De aansluitspanning van Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu). is .

Je kunt Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu). kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.