1. producten
  2. Bosch Keo 18 incl. 2,5 Ah Accu.

Bosch Keo 18 incl. 2,5 Ah Accu.

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? Bosch Keo 18 incl. 2,5 Ah Accu. is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met Bosch Keo 18 incl. 2,5 Ah Accu. een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties Bosch Keo 18 incl. 2,5 Ah Accu.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

Aansluitspanning

Omschrijving van Bosch Keo 18 incl. 2,5 Ah Accu.

Met de Bosch Keo 18 incl. 2,5 Ah Accu heb je meteen alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. De zaag is voorzien van twee zaagbladen: een voor hout met een maximale dikte van 80 millimeter en een voor metalen voorwerpen tot 30 millimeter. Met de afneembare A-grip klembeugel kun je buizen en takken gemakkelijk vastzetten. Daarnaast heeft de reciprozaag een zachte start, waardoor het opstarten comfortabel verloopt. Ook het wisselen van zaagbladen gaat gemakkelijk, zonder gereedschap. De accu en de lader die meegeleverd worden, zijn onderdeel van het Bosch 18V POWER FOR ALL accu platform, wat betekent dat je de accu ook kunt gebruiken op ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform. Met de Bosch Keo 18 incl. 2,5 Ah Accu is jouw klus zo geklaard!

Pluspunten
  • Je gebruikt de meegeleverde Bosch 18V POWER FOR ALL accu ook op andere accu gereedschappen met hetzelfde accu platform. Dankzij de klembeugel snoei je gemakkelijk met één hand takken en buizen. Met een gewicht van slechts 1,4 kilogram is het langdurig klussen goed vol te houden.

Minpunten
  • De maximale zaagcapaciteit van 80 millimeter hout is lager dan gemiddeld in dit segment.

Veelgestelde vragen over Bosch Keo 18 incl. 2,5 Ah Accu.

Het type stroomvoorziening van Bosch Keo 18 incl. 2,5 Ah Accu. is Accu / batterij.

Het gewicht van Bosch Keo 18 incl. 2,5 Ah Accu. is 1,4 kg.

Bosch Keo 18 incl. 2,5 Ah Accu. heeft een kabellengte van .

De aansluitspanning van Bosch Keo 18 incl. 2,5 Ah Accu. is .

Je kunt Bosch Keo 18 incl. 2,5 Ah Accu. kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.