1. producten
  2. Bosch PSA 700 E.

Bosch PSA 700 E.

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? Bosch PSA 700 E. is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met Bosch PSA 700 E. een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties Bosch PSA 700 E.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

2 m

Aansluitspanning

220 - 240 V

Omschrijving van Bosch PSA 700 E.

De PSA 700 E van Bosch is een geweldige manier om aan het zagen te gaan. Het is een krachtige en veelzijdige reciprozaag, die gericht is op zowel professioneel als hobbygebruik. Het is speciaal ontworpen om een groot aantal verschillende materialen te kunnen bewerken. Van kunststof buizen tot houten platen en van kunststof platen tot takken in je tuin. Het is ook een geweldige zaag voor renovatie en verbouwing. De PSA 700 E is ook gemakkelijk te gebruiken. Het heeft een handgreep in beugeldesign die je in verschillende hoeken kunt plaatsen om de zaag in verschillende hoeken te kunnen gebruiken. Het gereedschapsloze bladenwisselsysteem maakt het vervangen van het zaagblad ook eenvoudig. U kunt zelfs een extra set bladen aanschaffen voor verschillende toepassingen. En met de variabele toerentalregeling kun je altijd de juiste snelheid instellen voor het desbetreffende materiaal.

Pluspunten
  • Je kunt de zaagbladen snel en gemakkelijk verwisselen zonder gereedschap. De handgreep is in beugeldesign voor veilige hantering en gemakkelijk werken. Er wordt een zaagblad meegeleverd.

Minpunten
  • De zaagslaglengte van 20 is lager dan het gemiddelde in dit segment.

Veelgestelde vragen over Bosch PSA 700 E.

Het type stroomvoorziening van Bosch PSA 700 E. is Netstroom.

Het gewicht van Bosch PSA 700 E. is 3 kg.

Bosch PSA 700 E. heeft een kabellengte van 2 m.

De aansluitspanning van Bosch PSA 700 E. is 220 - 240 V.

Je kunt Bosch PSA 700 E. kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.