1. producten
  2. Bosch PKS 16 Multi.

Bosch PKS 16 Multi.

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? Bosch PKS 16 Multi. is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met Bosch PKS 16 Multi. een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties Bosch PKS 16 Multi.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

2,5 m

Aansluitspanning

220 - 240 V

Omschrijving van Bosch PKS 16 Multi.

Bosch PKS 16 Multi is een krachtige en flexibele zaag die je gemakkelijk met één hand bedient. Met een klein zaagblad van 65 millimeter is hij perfect voor kleinere klusjes waar je met grote cirkel- of afkortzagen niet bij kunt. Daarnaast krijg je bij de 400 watt zaag drie verschillende zaagbladen: voor hout, multi-materiaal en een diamantdoorslijpschijf. Zo kun je direct aan de slag met de Bosch PKS 16 Multi. Wil je je werk stofvrij doen? Dat kan ook, je hebt de mogelijkheid om de zaag aan te sluiten op een stofafzuiging. De Bosch PKS 16 Multi is dus de perfecte zaag voor kleinere klusjes waarbij je snelheid en precisie vereist. De Bosch PKS 16 Multi is een echte must-have voor iedereen die graag zelf klusjes uitvoert. Of je nu laminaat wilt zagen, een aluminium plaat op maat wilt maken of andere klusjes. Met deze flexibele zaag heb je alles wat je nodig hebt om al je klusjes snel en stofvrij te klaren. Met het kleine maar krachtige zaagblad en de verschillende zaagbladen die je bij de zaag krijgt is de Bosch PKS 16 Multi de perfecte aanvulling op je gereedschapskist.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 1,9 kilogram is de cirkelzaag compact en gebruiksvriendelijk. Het kleine zaagblad maakt de cirkelzaag geschikt voor gedetailleerde zaagklussen. Hij wordt geleverd met 3 zaagbladen, zodat je meteen aan de slag kunt. Met een gewicht van 1,9 kilogram is de cirkelzaag compact en gebruiksvriendelijk. Het kleine zaagblad maakt de cirkelzaag geschikt voor gedetailleerde zaagklussen. Hij wordt geleverd met 3 zaagbladen, zodat je direct aan de slag kunt.

Minpunten
  • De maximale zaagdiepte van 16 millimeter is niet voldoende om dikke planken door te zagen.

Veelgestelde vragen over Bosch PKS 16 Multi.

Het type stroomvoorziening van Bosch PKS 16 Multi. is Netstroom.

Het gewicht van Bosch PKS 16 Multi. is 1,9 kg.

Bosch PKS 16 Multi. heeft een kabellengte van 2,5 m.

De aansluitspanning van Bosch PKS 16 Multi. is 220 - 240 V.

Je kunt Bosch PKS 16 Multi. kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.