1. producten
  2. Makita HS301DSMJ.

Makita HS301DSMJ.

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? Makita HS301DSMJ. is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met Makita HS301DSMJ. een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties Makita HS301DSMJ.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

Aansluitspanning

Omschrijving van Makita HS301DSMJ.

Met de Makita HS301DSMJ kun je eenvoudig en nauwkeurig laminaat, plinten of lambrisering op maat zagen. De compacte mini cirkelzaag met 85 millimeter zaagblad is met 1 hand te bedienen en werkt op twee meegeleverde CXT 12 volt accu's. Hiermee heb je dus alle bewegingsvrijheid en hoef je nooit meer zonder vermogen te zitten. Je kunt met de HS301DSMJ tot maximaal 25 millimeter diep in een rechte hoek zagen en tot ruim 16 millimeter diep in verstek. Doordat het zaagsel direct wordt weggeblazen, heb je altijd goed zicht op de zaaglijn en kun je nauwkeurig te werk gaan. Na gebruik kun je de cirkelzaag gemakkelijk opbergen in een Mbox, zodat hij altijd klaar staat voor je volgende klus. Let op: Deze cirkelzaag werkt op een Makita CXT 12 volt accu en niet op een 18V accu van Makita. Met de Makita HS301DSMJ heb je een efficiënte mini cirkelzaag die je met één hand kunt bedienen. Hiermee kun je laminaat, plinten of lambrisering op maat zagen tot maximaal 25 millimeter diep in een rechte hoek en tot ruim 16 millimeter diep in verstek. Met de twee meegeleverde CXT 12 volt accu's heb je altijd voldoende vermogen en bewegingsvrijheid en wordt het zaagsel direct weggeblazen, zodat je nauwkeurig te werk kunt gaan. Na gebruik kun je de cirkelzaag gemakkelijk opbergen in een Mbox. Let op: Deze cirkelzaag werkt op een Makita CXT 12 volt accu en niet op een 18V accu van Makita.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 1,8 kilogram is hij compact en gemakkelijk om langdurig te gebruiken. Dankzij de stroomvoorziening via de accu ben je volledig zonder snoer aan het werk. De ingebouwde blaasstructuur zorgt voor een schone zaagsnede.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita HS301DSMJ.

Het type stroomvoorziening van Makita HS301DSMJ. is Accu / batterij.

Het gewicht van Makita HS301DSMJ. is 1,8 kg.

Makita HS301DSMJ. heeft een kabellengte van .

De aansluitspanning van Makita HS301DSMJ. is .

Je kunt Makita HS301DSMJ. kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.