1. producten
  2. Bosch PKS 18 LI 1 (zonder accu).

Bosch PKS 18 LI 1 (zonder accu).

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? Bosch PKS 18 LI 1 (zonder accu). is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met Bosch PKS 18 LI 1 (zonder accu). een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties Bosch PKS 18 LI 1 (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

Aansluitspanning

Omschrijving van Bosch PKS 18 LI 1 (zonder accu).

De Bosch PKS 18 LI 1 is een draadloze cirkelzaag die werkt op een Bosch POWER FOR ALL 18 volt accu. Je hebt geen accu bij deze uitvoering, maar als je al een Bosch Power For All 18 volt accu hebt liggen, dan kun je deze gebruiken in de cirkelzaag. Zo krijg je een onbelast toerental van 3800 toeren per minuut en een zaagcapaciteit tot 48 millimeter. Met deze cirkelzaag kun je schuin zagen met een hoek van 45 graden en een diepte tot 36 millimeter. Om het stofvrij te houden, is de Bosch PKS 18 LI 1 voorzien van een stofzuigeradapter aan de achterzijde. Dankzij de aluminium voetplaat kan je kaarsrecht zagen. Ondanks zijn kracht is deze cirkelzaag licht van gewicht met slechts 2,6 kilogram. Je ervaart dus minimale belasting. Met de Bosch PKS 18 LI 1 heb je de draadloze kracht in je handen. Je kunt met deze cirkelzaag veel zaagwerk verrichten en dat met een minimale belasting. Kaarsrecht zagen, schuin zagen met een hoek van 45 graden en stofvrij zagen kan met deze cirkelzaag. Dankzij de stofzuigeradapter aan de achterzijde blijft het stofvrij. Maak gebruik van de kracht van de Bosch PKS 18 LI 1 en ervaar het gemak van draadloos zagen.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 2,6 kilogram is hij compact en gebruiksvriendelijk. Met een stroomvoorziening door middel van een accu kun je geheel snoerloos te werk gaan.De cirkelzaag is kantelbaar, zodat je ook in verstek kunt zagen.

Minpunten
  • Er wordt geen batterij meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch PKS 18 LI 1 (zonder accu).

Het type stroomvoorziening van Bosch PKS 18 LI 1 (zonder accu). is Accu / batterij.

Het gewicht van Bosch PKS 18 LI 1 (zonder accu). is 2,6 kg.

Bosch PKS 18 LI 1 (zonder accu). heeft een kabellengte van .

De aansluitspanning van Bosch PKS 18 LI 1 (zonder accu). is .

Je kunt Bosch PKS 18 LI 1 (zonder accu). kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.