1. producten
  2. Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu).

Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu).

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu). is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu). een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

Aansluitspanning

Omschrijving van Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu).

Met de Bosch UniversalCirc 18V-53 heb je een professioneel gereedschap in handen waarmee je balken en plaatmateriaal op maat kunt zagen. De cirkelzaag is uitgerust met een Bosch Power For All 18 volt accu waardoor je niet afhankelijk bent van een stopcontact. Met een onbelaste toerental van 4300 toeren per minuut kan je tot 53 millimeter diep zagen. Daarnaast is de cirkelzaag ook geschikt voor het maken van schuine zaagsnedes waarbij je tot maximaal 36 centimeter diep kunt zagen. Met de schaduwlijn en parallelgeleider garandeer je altijd rechte zaagsnedes. Bovendien wordt er een 160 millimeter zaagblad meegeleverd. Je bent dus meteen klaar om aan de slag te gaan als je al de juiste Bosch Power For All 18V accu in huis hebt. Met de Bosch UniversalCirc 18V-53 heb je een goed gereedschap in handen waarmee je veel verschillende materialen kunt bewerken. Je kunt de zaagsnedes variëren van recht tot schuin. Dankzij het schaduwgeleider en parallelgeleider garandeer je altijd een rechte snede. Ook heb je de mogelijkheid om tot een diepte tot 53 millimeter te zagen. Je kunt dus eenvoudig materialen op maat maken. Met de meegeleverde 160 millimeter zaagblad ben je meteen klaar om aan de slag te gaan. Daarnaast is de cirkelzaag uitgerust met een Bosch Power For All 18 volt accu waardoor je niet afhankelijk bent van een stopcontact.

Pluspunten
  • Dankzij de stroomvoorziening via een accu kun je draadloos werken. De cirkelzaag is kantelbaar, zodat je ook in verstek kunt zagen. Dankzij de stofafzuiging kun je zo stofvrij mogelijk werken.

Minpunten
  • Er wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu).

Het type stroomvoorziening van Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu). is Accu / batterij.

Het gewicht van Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu). is 3 kg.

Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu). heeft een kabellengte van .

De aansluitspanning van Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu). is .

Je kunt Bosch UniversalCirc 18V-53 (zonder accu). kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.