1. producten
  2. Makita HS301DZJ (zonder accu).

Makita HS301DZJ (zonder accu).

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? Makita HS301DZJ (zonder accu). is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met Makita HS301DZJ (zonder accu). een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties Makita HS301DZJ (zonder accu).

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

Aansluitspanning

Omschrijving van Makita HS301DZJ (zonder accu).

De Makita HS301DZJ is een compacte mini cirkelzaag met een zaagblad van 85 millimeter, die je met één hand kunt bedienen. Je kunt er laminaat, plinten en lambrisering mee op maat zagen. Met deze cirkelzaag zaag je tot een diepte van maximaal 25 millimeter. De zaagsnede wordt meteen weggeblazen, waardoor je altijd goed zicht hebt op de zaaglijn. Het gereedschap werkt op een Makita CXT 12 volt accu, die niet meegeleverd wordt. Ben je al in het bezit van een accu van hetzelfde merk en uit hetzelfde accuplatform? Dan kun je deze ook gebruiken. Na gebruik kun je de cirkelzaag opbergen in de Mbox, zodat hij altijd klaar is voor een volgende klus. De Makita HS301DZJ is een betrouwbaar gereedschap met een lange levensduur. Het is voorzien van een veiligheidssleutel waardoor je de zaag altijd veilig kunt bedienen. De cirkelzaag heeft een krachtige motor met een hoge zaagcapaciteit en maakt zeer precieze sneden. Daarnaast is het gereedschap erg licht waardoor je gemakkelijk en comfortabel te werk kunt gaan.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 1,8 kilogram is hij compact en gemakkelijk in het lange termijn te gebruiken. Dankzij de voeding via accu kun je draadloos te werk gaan. De ingebouwde blaasstructuur zorgt voor een nette zaagsnede.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita HS301DZJ (zonder accu).

Het type stroomvoorziening van Makita HS301DZJ (zonder accu). is Accu / batterij.

Het gewicht van Makita HS301DZJ (zonder accu). is 1,8 kg.

Makita HS301DZJ (zonder accu). heeft een kabellengte van .

De aansluitspanning van Makita HS301DZJ (zonder accu). is .

Je kunt Makita HS301DZJ (zonder accu). kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.