1. producten
  2. BLACK+DECKER RS890K-QS.

BLACK+DECKER RS890K-QS.

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? BLACK+DECKER RS890K-QS. is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met BLACK+DECKER RS890K-QS. een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties BLACK+DECKER RS890K-QS.

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

3 m

Aansluitspanning

220 - 240 V

Omschrijving van BLACK+DECKER RS890K-QS.

Met de BLACK+DECKER RS890K-QS heb je de perfecte combinatie van een elektrische handzaag en decoupeerzaag. Deze duurzame 500 watt zaag is voorzien van een handig snelspansysteem waarmee je eenvoudig het zaagblad kunt wisselen. Daarnaast is de variabel instelbare snelheid tussen 0 en 2700 slagen per minuut, waardoor je veilig en nauwkeurig kunt zagen in hout, kunststof en metalen. De extra softgrip en de koffer en zaagbladen die standaard meegeleverd worden, maken deze zaag helemaal compleet. Met behulp van deze krachtige zaag kun je dus zorgeloos aan al je klusjes werken.

Pluspunten
  • Handvat in bogenontwerp voor veilig gebruik en gemakkelijk werken. Met de variabele snelheid kan je de zaagsnelheid perfect afstemmen op het te zagen materiaal. Je krijgt 3 zaagbladen meegeleverd, zodat je direct kunt beginnen.

Minpunten
  • Door de aandrijving op elektriciteit ben je afhankelijk van verlengsnoeren.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER RS890K-QS.

Het type stroomvoorziening van BLACK+DECKER RS890K-QS. is Netstroom.

Het gewicht van BLACK+DECKER RS890K-QS. is 3,2 kg.

BLACK+DECKER RS890K-QS. heeft een kabellengte van 3 m.

De aansluitspanning van BLACK+DECKER RS890K-QS. is 220 - 240 V.

Je kunt BLACK+DECKER RS890K-QS. kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.