1. producten
  2. Bosch PKS 55 A.

Bosch PKS 55 A.

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? Bosch PKS 55 A. is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met Bosch PKS 55 A. een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties Bosch PKS 55 A.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

2,5 m

Aansluitspanning

220 - 240 V

Omschrijving van Bosch PKS 55 A.

De Bosch PKS 55 A cirkelzaag is een uiterst stabiele en precieze zaagmachine. Met een diameter van 160 millimeter is het zaagblad ontworpen voor krachtige en betrouwbare prestaties. De motor met een maximale rotatie van 5600 keer per minuut garandeert een diepte van 55 millimeter bij een hoek van 90 graden en 38 millimeter bij een hoek van 45 graden. Daarnaast is de zaagmachine uitgerust met een grote voetplaat en een zachte softgrip handgreep voor een optimaal gebruiksgemak. Bovendien is de PKS 55 A voorzien van een ingebouwde stofafzuiging voor een perfect schone werkomgeving.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 3,9 kilogram is de cirkelzaag compact en gebruiksvriendelijk. De cirkelzaag is kantelbaar, zodat je ook in verstek kunt zagen. Dankzij de stofafzuiging werk je zo stofvrij mogelijk.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad geleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch PKS 55 A.

Het type stroomvoorziening van Bosch PKS 55 A. is Netstroom.

Het gewicht van Bosch PKS 55 A. is 3,9 kg.

Bosch PKS 55 A. heeft een kabellengte van 2,5 m.

De aansluitspanning van Bosch PKS 55 A. is 220 - 240 V.

Je kunt Bosch PKS 55 A. kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.