1. producten
  2. Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu.

Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu.

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu. is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu. een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu.

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

Aansluitspanning

Omschrijving van Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu.

De Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk op alle plekken aan de slag te gaan. Met de meegeleverde accu en acculader kun je direct beginnen met klussen, maar je kunt de accu ook gebruiken op ander accu gereedschap uit het Bosch Flexible Power System accu platform. Deze reciprozaag is voorzien van een led verlichting waardoor je zelfs in het donker alles goed kunt zien. Met een zaagbeweging van 28 millimeter en een diepte van 200 millimeter in hout en 100 millimeter in metaal zaag je gemakkelijk verschillende materialen. Met het gewicht van 2,5 kilo kun je de GSA 18 V-LI-C met één hand bedienen. Je ontvangt naast de reciprozaag, accu en acculader ook 3 zaagbladen, wat het klussen meteen nog gemakkelijker maakt. Ook bovenhands werken is geen probleem, waardoor je gemakkelijk bij hoge en moeilijk bereikbare plekken komt. Kortom, met de Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu ben je klaar voor alle klussen.

Pluspunten
  • Je kunt de meegeleverde Bosch Flexible Power System-accu ook gebruiken op andere accugereedschappen met hetzelfde accuplatform. Je krijgt 3 zaagbladen meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. De LED-verlichting zorgt voor goed zicht op je werk.

Minpunten
  • De zaagslaglengte van 28 is lager dan gemiddeld in dit segment.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu.

Het type stroomvoorziening van Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu. is Accu / batterij.

Het gewicht van Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu. is 2,9 kg.

Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu. heeft een kabellengte van .

De aansluitspanning van Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu. is .

Je kunt Bosch Professional GSA 18V-LI C incl. 4,0 Ah Accu. kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.