1. producten
  2. Bosch Professional GSA 1100 E.

Bosch Professional GSA 1100 E.

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? Bosch Professional GSA 1100 E. is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met Bosch Professional GSA 1100 E. een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties Bosch Professional GSA 1100 E.

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

4 m

Aansluitspanning

220 - 240 V

Omschrijving van Bosch Professional GSA 1100 E.

Met de Bosch Professional GSA 1100 E heb je de perfecte machine voor het precisiewerk. De krachtige 1100 watt reciprozaag is zeer geschikt om langs oppervlakten te zagen. Zo worden er geen millimeters overgeslagen bij het verwijderen van metalen pijpen uit de muur. De GSA 1100 E is uitgerust met een handige verlichting op het werkstuk, zodat je ook op donkere bouwplaatsen goed zicht houdt. Het 4 meter lange netsnoer biedt je voldoende bewegingsruimte. Het SDS-systeem garandeert een snelle en eenvoudige zaagbladvervanging, zonder gereedschap. Voor zagen in metaal en hout wordt er een zaagblad meegeleverd met de GSA 1100 E, waarmee je meteen aan de slag kunt gaan. Met de Bosch Professional GSA 1100 E heb je de perfecte machine voor precisiewerk in huis. De krachtige 1100 watt reciprozaag is zeer geschikt voor het zagen langs oppervlakten. Met de verlichting op het werkstuk heb je ook op donkere bouwplaatsen goed zicht. Het 4 meter lange netsnoer zorgt ervoor dat je voldoende bewegingsruimte hebt. Ook wordt het vervangen van het zaagblad een stuk eenvoudiger dankzij het SDS-systeem. Er worden met de GSA 1100 E zaagbladen meegeleverd voor zowel metaal als hout, zodat je meteen aan de slag kan. Dankzij deze machine heb je altijd een strakke afwerking.

Pluspunten
  • De maximale zaagcapaciteit van 230 millimeter in metaal is hoger dan gemiddeld in dit segment. De zaagbladen kunnen snel en gemakkelijk zonder gereedschap worden verwisseld. De led verlichting zorgt voor goed zicht op je werk. De maximale zaagcapaciteit van 230 millimeter in metaal is hoger dan gemiddeld in dit segment. Je verwisselt de zaagbladen snel en gemakkelijk zonder gereedschap. De ledverlichting zorgt voor goed zicht op je werk. De maximale zaagcapaciteit van 230 millimeter in metaal is hoger dan gemiddeld in dit segment. Je verwisselt de zaagbladen snel en gemakkelijk zonder gereedschap. De ledverlichting zorgt voor goed zicht op je werk.

Minpunten
  • Door de aandrijving op elektriciteit ben je gebonden aan verlengsnoeren.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GSA 1100 E.

Het type stroomvoorziening van Bosch Professional GSA 1100 E. is Netstroom.

Het gewicht van Bosch Professional GSA 1100 E. is 3,6 kg.

Bosch Professional GSA 1100 E. heeft een kabellengte van 4 m.

De aansluitspanning van Bosch Professional GSA 1100 E. is 220 - 240 V.

Je kunt Bosch Professional GSA 1100 E. kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.