1. producten
  2. Makita DJR186ZK (Zonder accu).

Makita DJR186ZK (Zonder accu).

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? Makita DJR186ZK (Zonder accu). is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met Makita DJR186ZK (Zonder accu). een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties Makita DJR186ZK (Zonder accu).

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

Aansluitspanning

Omschrijving van Makita DJR186ZK (Zonder accu).

De Makita DJR186ZK is een krachtige reciprozaag, die je gemakkelijk kunt bedienen. Dankzij de werking op een 18 volt accu heb je alle bewegingsvrijheid. Het maakt niet uit waar je klus is, deze reciprozaag is overal inzetbaar! Je kunt er houten takken, balken of latten tot 255 millimeter dik mee zagen. Dankzij de blokkeerknop voorkom je per ongeluk starten, zo blijft het werken veilig. De Makita DJR186ZK is stof- en vochtbestendig, waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Na gebruik kun je de reciprozaag netjes opbergen in de meegeleverde koffer. De Makita DJR186ZK is een krachtig gereedschap waarmee je gemakkelijk allerlei soorten klussen aanpakt. Met zijn 18 volt accu heb je alle bewegingsvrijheid en dankzij de blokkeerknop weet je zeker dat je veilig werkt. Met deze reciprozaag kun je zelfs houten takken, balken of latten tot 255 millimeter dik zagen. En met de stof- en vochtbestendigheid ben je verzekerd van jarenlang gebruiksplezier. Kortom: de Makita DJR186ZK is een veelzijdige reciprozaag die je gemakkelijk meeneemt in de meegeleverde koffer.

Pluspunten
  • Dankzij de accu-aangedreven stroomvoorziening kun je zonder snoer werken. Je wisselt de zaagbladen snel en eenvoudig zonder gereedschap. De blokkeerknop voorkomt per ongelukke starten van de machine.

Minpunten
  • De reciprozaag is zwaar, waardoor het verstandig is om af en toe een pauze te nemen.

Veelgestelde vragen over Makita DJR186ZK (Zonder accu).

Het type stroomvoorziening van Makita DJR186ZK (Zonder accu). is Accu / batterij.

Het gewicht van Makita DJR186ZK (Zonder accu). is 3,6 kg.

Makita DJR186ZK (Zonder accu). heeft een kabellengte van .

De aansluitspanning van Makita DJR186ZK (Zonder accu). is .

Je kunt Makita DJR186ZK (Zonder accu). kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.