1. producten
  2. Bosch AdvancedRecip 18.

Bosch AdvancedRecip 18.

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? Bosch AdvancedRecip 18. is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met Bosch AdvancedRecip 18. een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties Bosch AdvancedRecip 18.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

Aansluitspanning

Omschrijving van Bosch AdvancedRecip 18.

De Bosch AdvancedRecip 18 is een geavanceerde reciprozaag die je overal kunt gebruiken. Hij werkt op een 18 volt accu, waardoor hij draadloos is. Met deze krachtige machine kun je hout, kunststof en spaanplaat zagen tot een diepte van 100 millimeter en metalen buizen en leidingen tot 20 millimeter dik. Een ander voordeel is het geringe gewicht van 2,3 kilogram, waardoor je de machine moeiteloos meeneemt naar de locatie waar je de klus wilt klaren. Bovendien worden trillingen tijdens het werken tot een minimum gereduceerd, waardoor je goed gecontroleerd door de klus heen komt. Dit maakt de Bosch AdvancedRecip 18 een perfecte keuze voor zowel klussen in de tuin als het zagen van planken op maat.

Pluspunten
  • Dankzij de stroomvoorziening via een accu kun je zonder snoer werken. Je vervangt het zaagblad snel en gemakkelijk, zonder gereedschap. Je kunt de meegeleverde Bosch POWER FOR ALL 18 volt accu ook gebruiken op andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk met hetzelfde accu platform.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedRecip 18.

Het type stroomvoorziening van Bosch AdvancedRecip 18. is Accu / batterij.

Het gewicht van Bosch AdvancedRecip 18. is 2,5 kg.

Bosch AdvancedRecip 18. heeft een kabellengte van .

De aansluitspanning van Bosch AdvancedRecip 18. is .

Je kunt Bosch AdvancedRecip 18. kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.