1. producten
  2. Bosch AdvancedRecip 18 (zonder accu).

Bosch AdvancedRecip 18 (zonder accu).

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? Bosch AdvancedRecip 18 (zonder accu). is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met Bosch AdvancedRecip 18 (zonder accu). een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties Bosch AdvancedRecip 18 (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

Aansluitspanning

Omschrijving van Bosch AdvancedRecip 18 (zonder accu).

De Bosch AdvancedRecip 18 is een krachtige reciprozaag die speciaal ontworpen is voor precisiewerk. Met een 18 volt accu kun je in hout, kunststof of spaanplaat tot 100 millimeter diep zagen en een metalen buis of leiding met een dikte van maximaal 20 millimeter. Je hebt geen last van trillingen aangezien deze krachtige zaagmachine een ingebouwde trillingsdemper heeft. Bovendien is deze reciprozaag erg licht, maar toch heel sterk. Dankzij de draagriem die erbij wordt meegeleverd, is het ook nog eens erg eenvoudig om de zaagmachine mee te nemen naar de plaats van bestemming. Met de Bosch AdvancedRecip 18 heb je een betrouwbare en krachtige zaagmachine waarmee je altijd en overal de klus kan klaren.

Pluspunten
  • Dankzij de energievoorziening van de accu kun je draadloos werken. Je kunt de zaagbladen snel en makkelijk vervangen zonder gereedschap. Handgreep in beugeldesign voor veilig hanteren en gemakkelijk werken.

Minpunten
  • Er wordt geen accu geleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedRecip 18 (zonder accu).

Het type stroomvoorziening van Bosch AdvancedRecip 18 (zonder accu). is Accu / batterij.

Het gewicht van Bosch AdvancedRecip 18 (zonder accu). is 2,5 kg.

Bosch AdvancedRecip 18 (zonder accu). heeft een kabellengte van .

De aansluitspanning van Bosch AdvancedRecip 18 (zonder accu). is .

Je kunt Bosch AdvancedRecip 18 (zonder accu). kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.