1. producten
  2. BLACK+DECKER BDCR18E1-QW.

BLACK+DECKER BDCR18E1-QW.

5/5

Ben jij een thuisklusser en heb je graag een zaagmachine in bezit voor werkzaamheden aan huis of elders? BLACK+DECKER BDCR18E1-QW. is wellicht de zaagmachine waar jij naar op zoek bent. Voor al je zaagklusjes heb je met BLACK+DECKER BDCR18E1-QW. een topper te pakken. Lees gauw verder op deze pagina om er het fijne van te weten en bestel het snel via de button hieronder.

 

 

Specificaties BLACK+DECKER BDCR18E1-QW.

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

[zb_mp_gewicht]

Kabellengte

Aansluitspanning

Omschrijving van BLACK+DECKER BDCR18E1-QW.

De BLACK+DECKER BDCR18E1-QW heeft een variabele snelheid met een maximale snelheid van 3000 SPM. Hiermee kun je precies de snelheid instellen die je nodig hebt voor verschillende materialen en projecten. De zaag heeft een verstelbare schuinstelling voor precisiewerk, zodat je de perfecte snijhoek kunt instellen. Ook heeft de zaag een veiligheidsschakelaar die de zaag uitschakelt bij het loslaten van de hendel. Dit maakt deze reciprozaag veilig in gebruik. De BLACK+DECKER BDCR18E1-QW is ook uitstekend geschikt voor het werken in grote ruimtes. De zaag is voorzien van een LED-lamp die de zaagplaats verlicht voor betere zichtbaarheid. Bovendien heeft deze zaag een uitneembare stofopvangzak, waardoor je het werken met stof en schavuil gemakkelijker kunt maken. Deze stofopvangzak is ook eenvoudig te verwijderen en te vervangen. Kortom, de BLACK+DECKER BDCR18E1-QW is een zeer krachtige reciprozaag met vele handige functies en een lange levensduur.

Pluspunten
  • Met een gewicht van slechts 1,5 kilogram is het goed vol te houden om langdurig te klussen. Dankzij de stroomvoorziening via de accu kun je volledig zonder snoer te werk gaan. Je kunt de zaagbladen snel en gemakkelijk verwisselen zonder gereedschap.

Minpunten
  • De maximale zaagcapaciteit van 70 millimeter in hout is lager dan gemiddeld in dit segment

    .

    De maximale zaagcapaciteit van 70 millimeter in hout is lager dan het gemiddelde in dit segment.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BDCR18E1-QW.

Het type stroomvoorziening van BLACK+DECKER BDCR18E1-QW. is Accu / batterij.

Het gewicht van BLACK+DECKER BDCR18E1-QW. is 1,5 kg.

BLACK+DECKER BDCR18E1-QW. heeft een kabellengte van .

De aansluitspanning van BLACK+DECKER BDCR18E1-QW. is .

Je kunt BLACK+DECKER BDCR18E1-QW. kopen bij deze webshop. Zij hebben tevens de beste deal.